Tarina

 

Hei!

Tervetuloa Kutsun-kotisivuille!

 

Olen Marianne, tapahtuma- ja juhlasuunnittelija Espoosta. Olen kahden ihanan ja vauhdikkaan pojan äiti ja asustamme vanhassa puutalossa, aivan kuin Huvikummussa. Rakastan sisustamista, puutarhan hoitoa, juhlia ystävien ja perheen kesken, ompelemista, elokuvia, musiikkia, laulua, kuvataiteita, keramiikkaa, juoksemista ja polkupyöräilyä. Työtapaamisiin saavun usein sähköpyöräilen. Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni, kotonamme asustaa oranssi kissa Ukko. Olen jo useamman vuoden harrastanut keramiikkaa ja koukuttunut keramiikan tekemiseen täysin. Maalaan toisinaan tauluja ja ompelen vaatteista sisustustekstiileihin. Ruuanlaitto ja leivonta ovat aina olleet mieluista puuhaa, kokeilen toisinaan aina uusia reseptejä ja seuraan ruokatrendejä.

Rakastan kesää ja kukkamekkoja, paljain varpain kävelyä ja kesäöiden lempeyttä. Lumoudun syksyn pimeistä illoista, sateen ropinasta peltikatossa ja ruskasta. Talven kirpakoista päivistä, jäällä kävelystä, hiihdosta, vauhdikkaista mäenlaskuhetkistä ja nuotiolla olosta. Kevään herättyä hullaannun luonnon heräämisestä, kukista, kesän odotuksesta ja auringosta. Vuodenaikojen vaihtelut haluan nähdä tutuissa maisemissa. Ulkoilen paljon ja tunnen luontoa. Kuljen aistit avoinna ja nappaan värimaailmoja luonnosta. Jos matkailen niin matkailen yleensä kaupunkeihin. On ihana tutustua erilaiseen arkkitehtuuriin, katsella ihmisiä ja inspiroitua ihmisten tyyleistä. Omaan valokuvamuistin ja kopioin mieleeni nopeasti ravintolojen ja muiden miljöiden tunnelmia ja värimaailmoja.

Olen opiskellut tekstiilimuotoilua, pitänyt useamman oman näyttelyn maalausten ja tekstiilitaiteen parissa sekä tapahtumatuottaminen on suuri intohimoni. Siinähän yhdistyy kekseliäisyys, visuaalisuus, kaupallisuus, organisointi ja toimeliaisuus. Kouluttaudun koko ajan lisää ja olen aktiivinen seuraamaan juhlien ja tapahtumien eri julkaisuja. 

Olen myynnin ammattilainen. Olen ollut kaupan alalla viisitoista vuotta tehden pääasiallisesti esimiestyötä isoissa organisaatioissa. Olen organisoiva, osaan priorisoida ja olen vienyt isoja projekteja läpi kustannustietoisesti ja tehokkaasti. Olen ihmisläheinen, kuunteleva ja osaan toimia tiimissä. Rakastan kaupan alaa siinä määrin, että olen yhä myynnin parissa. Teen myyntiedustustyötä.

Olen tässä jos kaipaat vinkkejä tapahtumien ja juhlien järjestämiseen tai haluat tilata koko tapahtuma- tai juhlapaketin niin ota minuun rohkeasti yhteyttä! Myös erilaiset promootiot kiinnostavat minua. Olen moniosaaja ja voin varmasti olla avuksi.

Saamme yhdessä toteutettua ihanan ja ikimuistoisen päivän.