Kokki kotiin

Kokki kotiin palvelulla saat ammattikokin kotiisi

MITEN TÄMÄ TOIMII JA KUINKA PALJON PALVELU MAKSAA?

Kokki kotiin-palvelu sopii perhejuhliin, illalliselle, polttareihin, baby showereihin tai vaikka grillijuhliin.

Kokki kotiin -palvelumme avulla voit hemmotella puolisoasi, tarjota ystävillesi korkeatasoiset juhlat tai järjestää avullamme perhejuhlat.

Suunnittelemme teille teeman ja menun toiveidenne mukaan. Voimme suunnitella sinulle valmiin menun tai voit nimetä haluamiasi raaka-aineita tai muita toiveita. Laadimme ehdotuksen sinulle toiveidesi pohjalta. Raaka-aineet tilataan ennakkoon, tuomme esivalmistellut raaka-aineet juhlapaikalle. Kokki kotiin-palvelussa tulee kokki ja tarvittaessa tarjoilija paikalle.  Saat kattauksen, tarjoilun ja loppusiivouksen. Lisätilauksesta voit saada myös pöytäkukat, vuokra-astiat ja -tekstiilit ja juhliin ohjelmaa.

Tuomme ravintolan koltiisi

Oletko järjestämässä juhlia, joissa haluaisit viettää aikasi vieraiden kanssa ilman, että tunnet stressiä ruuan valmistuksesta ja ruokien tarjoilusta?

 

Tällä hetkellä kokki kotiin -palvelumme on saatavilla seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Tuusula, Nurmijärvi ja Kirkkonummi.

Kuinka Kokki kotiin-palvelu toimii?

Tilatessasi kokin kotiin saat viimeistellyn menuun. Tarjousta pyytäessä kerro juhlien ajankohta, juhlien teema, vierasmäärä ja vieraiden mahdolliset allergiat ym. 

Tarjous tehdään 2 vuorokauden sisällä yhteydenotostasi. Tarjouksen saatuasi menuuta voi vielä räätälöidä juhlaan sopivaksi. 

Juhlapäivänä kokki tulee kotiisi tai toivomaasi juhlatilaan 1-2 ennen ruokien tarjoilua. Osa ruuista esivalmistellaan ennen juhlapaikalle tuloa, mutta pääset seuraamaan kokin ruuanvalmistusta juhlien lomassa.

Menuu yleisimmin koostuu kolmesta osasta: Alku-, pää- ja jälkiruoka. Mutta menuu on muokattavissa myös buffettyyppiseksi tai siihen voi yhdistää myös kakkukahvittelut. Kakun saat tilattua myös Kutsunin kautta.

Jälkiruuan aikaan kokki siivoaa keittiön ja sovitusti poistuu juhlista jättäen keittiön siistiksi.

 

Syntymäpäivät

Illalliset

Polttarit