*teksti lainattu eKukan nettisivuilta

eKukka.fi on Suomen suurin kukkakauppa

eKukka.fi verkkokauppiaita on jo lähes 400 liki 200 paikkakunnalla. Tästä syystä eKukkaa voi pitää Suomen monipuolisimpana ja kattavimpana kukka-alan verkkopalveluna.

NÄIN TILAAT KUKAT NETISTÄ

Kukkatoimitus on vaivaton tilata verkkopalvelun kautta paikalliselta kukkakaupalta. Osto tehdään aina suoraan kauppiaalta ja tiedät aina kenen kanssa asioita. Kukkatoimituksen lisäksi voit tilata noudon liikkeestä – kukat voit noutaa vaikka kotimatkallasi tai juhliin mennessäsi ilman ruuhkaa. eKukka.fi tarjoaa myös yrityksille kätevän tavan hoitaa tilaukset yrityslaskun kautta.

Kukka on tunteiden tulkki

Ajan henki on estetiikkaa ja kukat inspiroivat kauneudellaan. Monet haluavat ilahduttaa lähimmäisiään mieleen jäävällä ja ekologisella lahjalla. Kukka tarjoaa tähän hyvän vaihtoehdon. Kukkakimppu kertoo saajalle se, millaisin tuntein kukkalahja on valittu. Voit valita kukkalahjaksi kukkakimpun, asetelman tai ruukkukasvin. Kukka tuo iloa arkeen ja on lahjana juhlallinen.

Kukkakauppahaku auttaa

Kukkalähetyksen tilaat helposti näin.  Klikkaa sivulle ekukka.fi ja hae kukkakauppa.  Voit hakea katuosoitteella ja paikkakunnalla tai kaupan nimellä. Klikkaa valitsemasi kukkakaupan sivuille ja valitse sopiva tuote.
Tuotteeseen voit liittää kortin sekä toiveet toimitukseen liittyen. Tämän jälkeen täytä omat tietosi sekä vastaanottajan tiedot. Klikkaa kaiken tämän jälkeen maksupalveluun ja valitse sopivin tapa maksaa tilaus.
Kun tilaus on maksettu, niin saat viestin kauppiaalta tilauksen vahvistuksesta. eKukka.fi palvelun kautta kukkalähetys hoituu sekä lähelle että kauas.

 

Tiesithän, että kukkatilauksen voit myös noutaa suoraan omalta eKukka.fi verkkokauppiaaltasi.

eKukka.fi – Kukkia klikkauksella

KLIKKAA ITSESI KUTSUNIN OMAAN EKUKKAKAUPPAAN TÄSTÄ