Mitä on Kutsun?

Mikä?

Kutsun on espoolainen idearikas ja energinen yritys, joka aikaansaa uudenlaisia tapahtumia, juhlia ja työpajoja. Kutsunin taustalla toimii tapahtuma- ja juhlasuunnittelija Marianne Kohtala, jota usein kutsutaan myös stylistiksi, ja Mariannen lisäksi vahva yhteistyöyritysverkosto sekä extratyöntekijärinki. Vuosikymmenien asiantuntemus ja kokemus tapahtumien suunnittelusta, markkinoinnista, somistuksista ja käsityöläisyydestä ovat Kutsunin kulmakiviä sekä kiitelty näkemys siitä, kuinka tapahtumista ja juhlista saa ihmisläheisiä ja mieleenpainuvia. Kutsun toimii hääalan, juhlasuunnittelun ja tapahtumatuotannon parissa sekä kouluttajana työpajoissa. Voit saada ravintola kotiisi tilaamalla Kokki kotiin-palvelun. Myös stailaukset esimerkiksi yrityksissä, kuvauksissa ja messuilla kuuluvat Kutsunin palvelujen tarjontaan. Kutsunin palvelut ovat monipuolisia ja räätälöitävissä yritysten ja yksityisasiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Marianne?

Kutsunin taustalla häärää monilahjakas hää- ja juhlasuunnittelija Marianne, joka itse sitoo kukat stailauksiin, tapahtumiin, perhejuhliin ja häihin. Marianne myös vetää itse suurimman osan työpajoista, parikymmenen vuoden taidetaustalla. Marianne imee uusimpia hää- sisustus-, kukka- ja käsityötrendejä ja siten haluaa uudistaa Kutsunin palveluja työpajoista hääsuunnitteluun aikaa kuunnellen, mutta samalla myös arvostaen perinteitä.

Marianne on neljän pojan äiti ja pienyrittäjä. 

Missä?

Kutsun toimii ympäri Suomen, mutta pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. Toimitila sijaitsee Ruukinrannassa, Espoossa. Toimitila on puutalon yläkerrassa ja työtiölaan pääsee vain sovitusti.