Palvelut

Meiltä saat tapahtuma- ja juhlasuunnittelua ja toteutusta. Palvelu on tarkoitettu sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.

Yrityksien tapahtuma- ja juhlasuunnitteluun ja toteutukseen kuuluu tuotteiden/tuotemerkkien lanseeraukset, asiakastapahtumat/ teematapahtumat ja työntekijöiden työ- ja hyvinvointitapahtumat. Yksityisille henkilöille tapahtuma- ja juhlasuunnittelu ja toteutus tarjoaa perhejuhlien (häät, polttarit, syntymäpäivät, hautajaiset, ristiäiset ym.) suunnittelun ja palvelujentarjoajien kilpailutuksen sekä autamme toteuttamaan juhlat.

YRITYS

Tarvitsetko apua, ideoita, tukea ja osaamista mallistojen ja tuotteiden lanseerauksiin? Tarvitseeko asiakastapaamisesi uutta ilmettä tai haluatko järjestää asiakkaille ikimuistoisen tapahtuman? Onko vastuullasi järjestää henkilökunnalle työnhyvinvointitapahtuma tai pikkujoulut? Yritystapahtumat voivat olla messuja, promootioita, yritysjuhlia, kampanjoita sekä ulkotapahtumia. Suunnittelemme ja toteutamme, kilpailutamme alihankkijat sekä lopuksi myös hoidamme tapahtuman loppusiivouksen.

Ota yhteys ja minä autan. Ammattitaidolla saan aikaan mieleenpainuvan ja viimeistellyn tapahtuman. Räätälöin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

YKSITYINEN ASIAKAS

Suunnitteletko juhlia ja aika ei riitä kaikkeen? Tarvitsetko apua ideoinnissa, alihankkijoiden kilpailuttamisessa ja juhlien toteuttamisessa? Me autamme sinua järjestämään ihanat juhlat, teemme kaiken alusta loppuun tai autamme osittain. Olen täällä sinua varten. Juhlat voivat olla babyshowerit, ristiäiset, nimiäiset, syntymäpäivät, teemajuhlat, valmistujaiset, polttarit, häät tai vaikka sukukokous. Minun kautta hoituu helposti somisteet, kukat ja kattaukset, mutta myös juhlapaikat ja catering.