Yritystapahtumat ja -juhlat

YRITYS

Kutsun järjestää kokouksia, tilaisuuksia ja tapahtumia. Kutsun on yritysten apuna, kun yrityksessä suunnitellaan yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuuksia, organisoidaan liikematkoja ja varataan majoitukset henkilöstölleen maailmalla.

Kutsun auttaa yrityksiä pitämään huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä Kutsun tarjoaa palveluja, joissa on selvitetty valmiiksi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Kutsun auttaa valitsemaan kouluttajat, buukkaa puhujat, ideoi mieluisat liikelahjat ja etsii  jatkuvasti uusia ja innovatiivisia ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen.

Tarvitsetko apua, ideoita, tukea ja osaamista mallistojen ja tuotteiden lanseerauksiin? Tarvitseeko asiakastapaamisesi uutta ilmettä tai haluatko järjestää asiakkaille ikimuistoisen tapahtuman? Onko vastuullasi järjestää henkilökunnalle työnhyvinvointitapahtuma tai pikkujoulut? Yritystapahtumat voivat olla messuja, promootioita, yritysjuhlia, kampanjoita sekä ulkotapahtumia.

Kutsunin taustalla on tapahtuma- ja juhlasuunnittelija Marianne, joka suunnittelee ja toteuttaa yhteistyössä eri kokoisten tiimien kanssa tapahtumat ja juhlat asiakkaan toiveiden mukaan. Myös jos yritys kaipaa työryhmään innovatiivista, idearikasta, ahkeraa ja hyvän kontaktiverkon omaavaa niin Kutsun ja Marianne on silloin hyvä valinta. Kutsun kilpailuttaa alihankkijat sekä lopuksi myös hoitaa tapahtuman loppusiivouksen.

Ota yhteys ja minä, Marianne autan. Ammattitaidolla saan aikaan mieleenpainuvan ja viimeistellyn tapahtuman. Räätälöin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.