Häät

Suunnitteletteko elämän yhtä suurimmista juhlapäivistä? Haluatteko juhlistaa rakkauttanne toisillenne intiimisti lähipiirillä tai isosti ja näyttävästi suurella porukalla?

Unohda häästressi ja tilaa häistäsi joko osa-alue tai kokonaisuus. Palvelun hinta 40e/tunti. Laskutus alkavalta tunnilta.

Häät – tuntiveloitteiset palvelut

Halutessanne autamme teitä hääjuhlien osa-alueissa, esimerkiksi:

 • Palveluntarjoajien kilpailutus
 •  Juhlapaikan viimeistely tai somisteiden hankinta/paikoilleen laitto
 • Häämatkan suunnittelu
 • Hääpaikan loppusiivous

Voit myös halutessasi ostaa hääkonsultointia hintaan 40 euroa/ tunti. Hintaan sisältyy matkakustannukset Uudellamaalla.

Täyden palvelun hääpakettiin kuuluu:

 • Ideoiminen, suunnittelu ja toteutus
 • Somistuksen suunnittelu ja toteutus värin ja teeman mukaan
 • Kutsukorteista pöytäkarttoihin, suunnittelua, tilaamista ja toteutusta
 • Juhla- ja vihkipaikan etsiminen ja varaaminen
 • Sopivan valokuvaajan etsiminen ja varaaminen
 • Catering-palveluiden kilpailutus ja varaaminen
 • Musiikin, valaistuksen ja ohjelman palvelujen tarjoajien etsiminen juhlien teemaan sopivaksi
 • Kampaamo- ja kauneuspalvelut
 • Kuljetukset
 • Yöpyminen

Suunnittelemme kanssanne juuri teidän näköiset häät. Järjestämme kaiken alusta loppuun. Palvelu toteutetaan yksilöllisten tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Palvelun hinta: Uusimaa alkaen 3500e.Tarkempi tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta. Muiden palveluntuottajien tuotteet/palvelut laskutetaan erikseen. Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Persoonallisuus on kaikista trendikkäintä häitä suunniteltaessa. Tärkeintä on toteuttaa oman tyyliset häät. Jokainen hääjuhla on aina ainutlaatuinen ja hääparin näköinen kokonaisuus. Hääsuunnittelijana autamme pysymään budjetissa ja autamme pienistä yksityiskohdista suuriin kokonaisuuksiin niin, että kokonaisuudesta tulee ehjä.

Palveluihimme kuuluu myös erilaisia paketteja:

Idearikas ja suunnitelmia selkeyttävä tapaaminen hääsuunnittelijan kanssa

Tapaamisessa käydään läpi hääsuunnitelmanne joko keskittyen tiettyihin osa-alueisiin tai pureudumme häiden kokonaisuuteen. Tapaamisen aikana käytämme kaiken ammattitaitomme antamalla ideoita ja ratkaisuja ongelmakohtiin/ mieltä askarruttaviin asioihin sekä annamme vinkkejä ja  kontakteja eri juhlaosien palvelujen tarjoajiin. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte kuitenkin itse. Palveluun sisältyy hääteemanne mukainen ideaopas sekä yksityiskohtainen häämuistilista. Tapaamisen kesto on noin 2 tuntia.

Palvelun hinta: 100 eur.
Uudenmaan ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Kirkon ja juhlapaikan somistussuunnitelma

Suunnittelemme kirkon ja juhlapaikan somistukset valitsemanne teeman mukaisesti. Voimme myös yhdessä suunnitella teeman.  Palvelupaketinhintaan sisältyy alkutapaaminen, budjettiarvio, käynti juhlapaikalla, somistussuunnitelma, somistussuunnitelman esittely ja läpikäynti sekä somisteiden hankintalista. Somisteiden hankinnasta ja esillepanosta vastaatte itse, mutta annamme kaiken infon eri palvelujen tarjoajista. Halutessanne voitte tilata somisteet Kutsunin kautta. Kutsun tarjoaa myös joitakin juhlakoristeita kukkakaarista maljakkoihin.

Palvelun hinta: 600 eur.
Uudenmaan ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Hääpaikan somistus

Suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun haluamanne somistuksen vihki- ja juhlapaikalle. Palveluun sisältyy alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla ja valmiin suunnitelman esittely. Voitte olla mukana ideoinnissa. Meille on tärkeää, että lopputulos on juuri teidän näköinen. Teemme teemanne mukaisen somistussuunnitelman, laskemme budjetin ja hankimme somisteet. Koristelemme ja stailaamme juhlapaikan sekä juhlien jälkeen käymme siivoamassa/purkamassa somisteet pois.

Palvelun hinta: Uusimaa alkaen 1500e. Tarjous tarkentuu räätälöidyn suunnitelman pohjalta. Muiden palveluntarjoajien tuotteet/palvelut laskutetaan erikseen. Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.