Love me 2019 – jaettu 1.sija kattauskilpailussa

Tämän syksyn Love me do on takana ja on mieltä kutkuttavaa muistella messuja, messujen tunnelmaa sekä messupäivän ihmiskohtaamisia.

Messupäivä oli täynnä puheensorinaa, touhua ja monia uusia kohtaamisia. Osallistuin kattauskilpailuun, johon mietin harkiten yhteistyökumppanini. Päädyin tekemään kattauksen käyttäen Claudian ( A Paper Tale,
http://www.apapertale.com ) paperituotteita ja Aarreastioiden Anun astioita ja aterimia kattauksessa. Anu sekä Claudia ovat tutustumisen arvoisia yrittäjiä, kummankin kotisivuilta löydät lisää infoa. Itse tein kattauksessa suunnittelutyön, annoin moodboardin yhteistyökumppaneille. Tekstiilit, kynttilät, kukat ja kukkateline ovat minulta. Sidon aina kukat järjestämiini juhliin. Kukkateline on vuokratuote, jonka saa juhliinsa vaikka buffetpöydän katseenvangitsijaksi.

Nyt trendikästä on korkeat kukkatelineet ja halusin saada kullan ja kuparin sävyt kattaukseen inspiroivia yksityiskohtia lisäämään. Poltettu oranssi on suosittu väri bohohenkisisssä kattauksissa. Kattauksessa on keveyttä, boheemiutta, juhlallisuutta ja väriharmoniaa. Kukkasidonnoissa käytin myös kuivakukkia.

Kiitos Love me do! Oli ilo olla osana messutunnelmaa.