Yhteistyö

Tarvaspää Cafe Zoceria

Teen yhteistyötä Tarvaspää Cafe Zocerian kanssa. Ihana kartanohuvila toimii upeana paikkana yritysjuhlille ja -tapahtumille sekä yksityisille juhlille. Kutsun tarjoaa juhla- ja tapahtumapalvelua tapahtumien toteuttamiseen ammattitaidolla, kekseliäisyydellä sekä tehokkuudella.

 

Tarvaspää Cafe Zoceriaa kuvaillaan heidän kotisivuillaan näin:

” Olemme pieni perheyritys ja haaveenamme oli ollut jo pitkään perustaa kahvila jossa itsekin viihtyisi. Keväällä 2015 avasimme ensimmäisen kahvilamme: Eurooppalaishenkisen Cafe Zocerian Leppävaaraan Läkkitorille. Hyvä asiakaspalvelu, kahvi, tee ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. Asiakkaiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Syksyllä 2015 Cafe Zocerian lauteille kiipesi ensimmäisen kerran bändi ja perjantain Live-bändi-illat saivat alkunsa. Myöhemmin ohjelmistoon otettiin myös Stand up-illat, joita Leppävaarassa järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin.

Joulukuussa 2016 Cafe Zoceria valittiin Leppävaara-seuran toimesta Leppävaaran valopilkuksi ja tammikuussa 2017 saimme kunnian tulla valituksi Espoon parhaaksi kahvilaksi Länsiväylä-lehden lukija äänestyksessä.

Cafe Zocerian historiassa käännettiin uusi lehti, kun laajensimme toimintaamme Tarvaspään Villa Linuddiin ja Tarvaspää Cafe Zoceria avasi ovensa toukokuussa 2017.

Ensimmäinen kesä yllätti kaikki odotukset ja toiminta on ollut vilkasta niin kahvilana kuin erilaisten yksityistilaisuuksien viettopaikkana.

Mistä Cafe Zoceria sai nimensä?

Perustaessamme kahvilaa, meillä oli pohdittuna kymmeniä, jollei satoja nimivaihtoehtoja kahvilalle. Mutta tuntui siltä, että kaikki ehdolla olleet nimet olivat jo käytössä. Sitten mietimme miten voisimme yhdistää nimeen myös jotain paikallista kosketuspintaa ja mieleen tuli, että Albergan kartanoa on kutsuttu myös sokerilinnaksi, koska nykyinen päärakennus on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Sokeri-sanasta muotoutui sitten väärinkirjoitettu Zoceri ja tuo sana muistutti myös Sakarin (toinen perustajista) Italiassa saamaa nimitystä Zakari. Lisäksi ensimmäinen kahvilamme perustettiin Läkkitorilla sijaitsevaan Galleria- ostoskeskukseen, lisättiin nimeen vielä perään a-kirjain ja nimi sai viimein muotonsa CafeZoceria. Hauska yhteensattuma olikin, että kun meille tarjoutui mahdollisuus perustaa kahvila Tarvaspäähän, istui Cafe Zoceria nimensä puolesta myös sinne, sillä Akseli Gallen-Kallela osti Tarvaspään puolisonsa Maryn suvulta Albergan kartanon mailta.

Joa ja Sakke”

Juhlamaailma

Kutsun toimii myös yhteistyössä Juhlamaailman kanssa. Juhlamaailman kattava valikoima mahdollistaa juhlien ja tapahtumien monipuolisen somistuksen. Myös teemajuhliin löytyy Juhlamaailmasta rekvisiitat puvuista pieniin asusteisiin. Kaikki hoituu kätevästi Kutsun tapahtuma- ja juhlapalvelun kautta.

Raparperin alla

Raparperin alla, kukkakauppa Espoossa toimii myös yhtenä yhteistyökumppanina Kutsunin kanssa. Raparperin alta loihtii hienot ja idearikkaat kukkasidonnat kaikkiin juhliin ja tapahtumiin.

Ecodecor.fi

Eco Decorin työpaja sijaitsee Helsingissä ja he suunnittelevat sekä valmistavat muotoilutuotteet käyttämällä Koskenlahden vanerinlevyä ja turvallisia maaleja. Jokainen yövälo, nimikyltti, sisustusteksti, kakkukoriste ja muut tuotteet ovat uniikkeja ja ammattitaidolla valmistettu.